vrijdag 3 december 2010

Zuid Afrika

Vorige week reed ik nog bij vier graden onder nul een toertocht in Apeldoorn… En nu zit ik midden in de zomer in Zuid Afrika! Het was wel mooi om nog weer even te ervaren hoe het is om met thermojack, handschoenen, overschoenen en bevroren tenen rond te rijden. Dat heeft ook altijd wel wat, zeker als je weet dat je daarna naar Zuid Afrika kan gaan om daar je duurtrainingen te doen. We zitten in Paarl met tien meiden van de nationale selectie. De eerste kracht- en duurtrainingen zitten er al weer op. Morgen hebben we een rustdag en dan gaan we weer beginnen aan een volgend blokje van drie trainingsdagen. Vijf december komt Sinterklaas hier ook nog even langs.

De zaterdag voor mijn vertrek heb ik nog mee gedaan aan de cross in Hilversum. Deze keer ging het wel heel erg slecht: mijn remmen werkten vrijwel niet… en in combinatie met mijn beperkte crosstechniek J maakte het dat deze cross niet echt een succes werd, maar niettemin wel weer met veel plezier meegereden.

Afgelopen maandag was de verkiezing van wielrenner en wielrenster van het jaar, waar ik samen met Kirsten Wild en Marianne Vos voor genomineerd was. Marianne werd heel terecht verkozen tot wielrenster van het jaar. Met haar winst in de wereldbeker en haar wereldtitel veldrijden en tweede plaats op het WK werd zij heel terecht verkozen tot wielrenster van het jaar.

Gepost door: Annemiek op vrijdag 3 december 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten