dinsdag 5 november 2019

Zolderopruiming enorm succes: 10.000 euro!

De zolderopruiming afgelopen zaterdag was een enorm succes en de opbrengst overtrof al helemaal al mijn verwachtingen: bijna 10.000 euro leverde het opruimen van oude wielerkleding en materialen op. (Foto: Herman Stöver)

Na afloop sprak ik met de jeugdtrainers van mijn wielervereniging (WV Ede) en ook met de voorzitter Roland Draaijer. Daardoor werd ik nog enthousiaster dan ik al was.

Het thema bij de jeugd van WV Ede is ‘Plezier is de basis’ en het presteren staat daarbij veel minder centraal. Iets waar ik bij de jeugdrenners heel erg achter sta. Er staan een heel aantal kinderen op de wachtlijst voor een ‘leenmountainbike’ en WV Ede gaan nu binnenkort in samenwerking met fietsenwinkel Roel Peerenboom nieuwe mountainbikes aanschaffen. Wordt dus vervolgd!

Naast de opbrengst heb ik ook genoten van alle mensen die langskwamen afgelopen zaterdag. Iedereen stond geduldig in de rij te wachten en door de goede samenwerking met de fietsenwinkel had ik mijn handen vrij om met iedereen even te praten en op de foto te gaan. Het was een hele gezellige middag waar heel veel verschillende mensen op af waren gekomen. Bedankt iedereen voor jullie komst en gulle bijdragen!

Er is nog wel wat over gebleven en vanaf 7 november kan je bekijken wat er nog beschikbaar is via: https://www.wvede.nl/index.mchil?page=zolderverkoop-annemiek&id=1002
Alles (inclusief communicatie over verkoop) verloopt nu via mijn wielervereniging. Alle items die over zijn gebleven heb ik (gesigneerd) overgedragen aan WV Ede. Dus neem vanaf 7 november gerust een kijkje op hun website. Voor vragen over de verkoop moet je vanaf nu bij mijn wielervereniging zijn. Het was heel leuk om te doen, maar ik ga nu op vakantie en zal dus ook niet meer mijn mail beantwoorden. 🙂 Tot na mijn vakantie!

Lees ook: https://www.gelderlander.nl/wageningen/wereldkampioen-van-vleuten-ruimt-zolder-op-ruim-10-000-euro-voor-jeugdige-wielrenners~af260a03/?referrer=https://t.co/w8wnDAH7Ma?amp=1

 

Gepost door: Annemiek op dinsdag 5 november 2019

Eén reactie op “Zolderopruiming enorm succes: 10.000 euro!”

 1. Matthieu schreef:

  Mooie actie!

  Ik ben vandaag de nederlandse wielerhoogtepunten van 2019 eens aan het bekijken op YouTube.
  v.d Poel in de Amstel Gold Race was er één, Bauke die La Lombardia won, ook mooi. Etappeoverwinningen in alle grote rondes. Veel kampioenen bij het veldrijden en op de baan. Een mooi wielerjaar voor Nederland.

  Maar wat mij het meest heeft geraakt en geïnspireerd waren jou etappeoverwinningen en eindoverwinning in de Giro en de onmogelijke(!) prestatie in Yorkshire. Fenomenaal!.
  Als ik je in de interviews terug zie en hoor merk ik dat alles waar je voor gaat voorkomt uit pure passie en liefde voor de sport. Dat vind ik zo mooi. Ook de momenten dat je jou familie erbij betrekt (o.a. met de oorbellen) vind ik puur en gemeend.
  Verder lijkt het wel of je ieder jaar sterker wordt. Ik hoop nog vele malen een glimlach op mijn gezicht te krijgen van jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten