zondag 19 augustus 2012

Zin om te komen kijken naar het WK wielrennen in Valkenburg?

Het derde en laatste hoofddoel van dit jaar begint al over vier weken: het WK wegwielrennen in Valkenburg!

Op zondag 16 september om 12:30 uur (34,2 kilometer ploegentijdrit van Sittard naar Valkenburg) en zaterdag 22 september om 13:30 uur (WK wegwedstrijd over 8 ronden van 16,5 kilometer met finish in Valkenburg over de Cauberg en Bemelerberg) zal ik in actie komen op het WK in Valkenburg. Het beloofd een groot sportspektakel te worden!

Er zijn verschillende mogelijkheden om te komen kijken. De KNWU organiseert net als tijdens de Olympische Spelen weer een Rabo KNWU Oranjehuis, waar veel oranje wielerfans zullen verzamelen. Wil je daar bij zijn en verzekerd zijn van toegang dan moet je op 22 september voor 14 uur je daar aanwezig zijn en lid zijn van de KNWU, of voor 5 euro proeflid lid worden. Dat laatste kan vrij eenvoudig door je aan te melden via de KNWU website, daar is ook meer informatie te vinden over het evenement. De wedstrijd zal daar te volgen zijn vanaf schermen. Maar natuurlijk kan je ook gewoon ergens gratis langs het parcours gaan staan, maar de verwachting is wel dat het druk zal worden langs het 16,5 kilometer lange parcours! Ook zal het niet makkelijk zijn om nog een slaapplek te vinden. Een mogelijkheid is het verblijven op de oranjecamping.

Mijn vrienden en huisgenoten waren tijdens de olympische wegwedstrijd aanwezig op het KNWU oranjeplein in Londen en dat was hen zeker goed bevallen heb ik van hen begrepen! 🙂

Gepost door: Annemiek op zondag 19 augustus 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten