vrijdag 24 juni 2011

Zaterdag: NK wielrennen Ootmarsum!

Zaterdag wordt het NK wielrennen op de weg gehouden in Ootmarsum. Het is een bekend parcours, want in 2008 werd het NK ook gehouden in Ootmarsum. Het was toen mijn tweede NK. Het glooiende en bochtige parcours bleek toen behoorlijk selectief te zijn, mede door de regen en wind van die dag. Ik heb niet de ideale voorbereiding gehad en gisteren een vervelend bericht gekregen bij de nacontrole in Veldhoven, waarbij ik een echo onderzoek en fietstest heb gehad. Het lijkt er op waar ik al bang voor was, dat nu de liesslagader in mijn linkerbeen vernauwd is. Het goede nieuws is wel dat mijn geopereerde been er wel heel goed uit zag. Eerst maar even dit laten bezinken en later bedenken hoe ik nu verder ga. Voor nu in elk geval helemaal de focus op het NK! Aangezien dit een eendagskoers is, heb ik er alle vertrouwen in dat ik gewoon een goed NK ga rijden!
Dit jaar is het aan ons de eer om vroeg te starten, ’s middags rijden de beloften (mannen). Om 9 uur wordt het startschot gelost op de Kuiperberg. We rijden 10 ronden en in totaal 135 kilometer. Samen met Janneke, Loes, Marianne, Marieke en Noortje hebben we een mooi team van Nederland Bloeit aan de start staan!

De wedstrijd is zaterdag te volgen via deze live ticker.
Een samenvatting van de vrouwen wordt gemaakt door RTV Oost en uitgezonden op zaterdagmiddag, voorafgaand aan het live verslag van de wedstrijd van de beloften. Zie de website van rtvoost.

Gepost door: Annemiek op vrijdag 24 juni 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten