vrijdag 1 januari 2016

Gelukkig nieuwjaar, nieuwe ploeg en nieuwe website!

Gelukkig nieuwjaar allemaal en welkom op mijn nieuwe website. Ik wilde al heel lang een nieuwe website ontwikkelen en nu eindelijk is het zo ver: nieuw jaar, nieuwe ploeg en nieuwe website!

De vorige website was verouderd en werkte niet meer optimaal. Via deze website kunnen jullie mij hopelijk nog beter volgen en ook weer reageren op nieuwsberichten.

De indeling van de website is wat anders geworden en de foto’s zijn ook weer helemaal up-to-date, want per 1 januari ben ik nu officieel renster van Orica-AIS en mag ik vanaf nu ook rijden in de kleding van mijn nieuwe ploeg. De foto’s op deze website zijn gemaakt in en rond het zendgebouw van Radio Kootwijk door Wouter Roosenboom. Een fantastische locatie om foto’s te maken met deze super creatieve fotograaf met oog voor detail!

Naast een aantal veranderingen zijn ook veel dingen het zelfde gebleven. Ik zal af en toe zelf wat schrijven over mijn belevenissen als wielrenster. Mijn webmaster Aschwin Kruders blijft de nieuwsberichten verzorgen over hoe mijn wedstrijden zijn gegaan.

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Sascha Teschner. Ik ben heel blij met onze samenwerking. Ik was al langere tijd op zoek naar iemand die een website technisch kan bouwen, maar daarnaast ook oog heeft voor het ontwikkelen van een functionele én mooie website. Dit is immers mijn visitekaartje en ik ben heel blij met het resultaat. Ik hoop jullie ook!

Gepost door: Annemiek op vrijdag 1 januari 2016

Eén reactie op “Gelukkig nieuwjaar, nieuwe ploeg en nieuwe website!”

 1. Ad Mocking schreef:

  Annemiek,
  Allereerst de beste wensen voor 2016 in goede gezondheid, geluk en alkes wat daarbij hoort.
  Een mooi jaar gewenst en met hopelijk prachtige resultaten/uitslagen.
  De nieuwe website ziet er fantastisch uit.
  Mooie foto’s en overzichtelijk weergegeven.
  Groeten vanuit Waddinxveen,
  Ad en Connie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten