maandag 26 november 2012

Weer in training!

Na de terugkomst uit Curaçao ben ik weer begonnen met de opbouw voor volgend seizoen. Het weer was nog lekker en ik heb een paar mooie tochten kunnen maken op de crossfiets en mountainbike. De foto’s zeggen genoeg waarom ik hier zo graag in deze omgeving woon en train!

Afgelopen weekend ben ik met acht mannen uit Wageningen (e.o.) naar Houffalize geweest voor drie dagen mountainbiken. Dat was weer even kennismaken met het echte mountainbikewerk! Het World Cup parcours heb ik toch maar even links laten liggen, maar verder genoeg technische routes kunnen rijden. De routes zijn wel aardig, maar wij hebben vooral op de GPS eigen routes gereden. We verbleven in een herberg (Les Etables in Bonnerue) vlakbij Houffalize. We hadden daar half pension met een prima ontbijt (2x), heerlijk avondeten! (2x), een gezellige woonkamer met openhaard en ook aanwezig in de herberg: een sauna en jacuzzi om je weer op te warmen na terugkomst van het fietsen…. Echt een aanrader!

A.s. woensdag (28 november) vertrek ik met een deel van de nationale selectie naar Zuid Afrika voor een basisduurtrainingskamp van 2,5 week. We zitten dit jaar alleen op een andere locatie in Paarl, aangezien de lodge waar we altijd verbleven momenteel verbouwd wordt. Met het weer van de afgelopen tijd is het niet persé nodig om weg te gaan naar Zuid Afrika, maar als het kouder wordt is het wel lekker om in de zon je uren te kunnen maken, dus ik kijk er wel weer naar uit!

Gepost door: Annemiek op maandag 26 november 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten