woensdag 5 oktober 2011

Volgend jaar Rabobank!

Afgelopen dinsdag werd officieel bekend dat ik een overeenstemming heb bereikt met de Rabo Wielerploeg. Zoals ik al eerder meldde op deze website ben ik hier heel blij mee. Ik heb de afgelopen twee jaar veel kansen gekregen en het bovendien erg naar mijn zin gehad bij de ploeg. Ik ijk er naar uit om volgend jaar voor het vrouwenteam van de Rabo Wielerploeg uit te komen. Nu eerst rustig herstellen!

Zie hieronder voor het persbericht van rabosport.nl:

Ook Annemiek van Vleuten naar Rabobank
04.10.2011 – wielrennen

Vierde renster tekent bij Rabo Wielerploeg. Overeenstemming met Annemiek van Vleuten voor 2 jaar.

Het vrouwenteam van de Rabo Wielerploeg krijgt steeds meer vorm. Dinsdag bereikte de ploegleiding overeenstemming met Annemiek van Vleuten (foto) over een contract met een looptijd van twee jaar. Zij is de vierde renster voor het nieuwe team. Naast Marianne Vos werden eerder Sarah Düster en Thalita de Jong vastgelegd. De komende weken wordt de ploeg verder vorm gegeven.

De bijna 29-jarige Annemiek van Vleuten is een laatbloeister. Ze rijdt pas in competitieverband sinds 2007, maar de Wageningse hoort al geruime tijd bij de wereldtop. Dit jaar won ze onder andere de wereldbeker en de Ronde van Vlaanderen. In 2010 was ze goed voor vijf overwinningen, waaronder het eindklassement van de rittenkoers La Route de France.

Van Vleuten is erg verheugd met de overstap naar Rabobank: “Ik ben heel enthousiast over de kans die ik bij Rabobank krijg. Ik heb de Wereldbeker gewonnen en al heel wat stappen gemaakt. Ondanks vele aanbiedingen wilde ik toch bij de ploeg blijven, ik zie gewoon dat deze ploeg mij sterker zal maken. De structuur bij Rabobank is prima.” Ploegleider Jeroen Blijlevens is uiteraard ook zeer content over de ‘komst’ van Van Vleuten: “Ik ben erg blij dat we de renster die de wereldbeker gewonnen heeft, hebben kunnen behouden. we hadden behoorlijke concurrentie, maar dit is een mooie blijk van vertrouwen in een ploeg die er gaat staan in 2012.”

Gepost door: Annemiek op woensdag 5 oktober 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten