vrijdag 24 december 2010

Van de Zuid Afrikaanse zon naar de sneeuw in Nijverdal…

We hebben goed onze duurtrainingen kunnen doen in Zuid Afrika. Met de berichten op de BVN tv over alle sneeuw in Nederland, was het extra genieten van het fietsen in de Zuid Afrikaanse zon (en wind, want die stond er ook volop!).
Donderdag 16 december zijn we teruggekomen en ook die timing was perfect, want een dag later ontstonden er allerlei vertragingen op Schiphol. De overgang naar de kou en de sneeuw viel me dit jaar ontzettend mee. In het weekend zat ik al weer lekker op de mountainbike voor een mooie tocht door de vers gevallen sneeuw.

Zondag was het al weer tijd om de tas weer in te pakken voor onze eerste teambijeenkomst, in Nijverdal. Deze eerste meeting stond vooral in het teken van kennismaken met onze nieuwe buitenlandse ploeggenoten (Patricia Schwager en Emilie Aubrie (beiden Zwitserland), Sarah Düster (Duitsland) en Emma Trott (Engeland). We hebben ons prima vermaakt met o.a. langlaufen (voor mij de eerste keer op de lange latten!), een mentale trainingsdag, toelichtingen van diverse sponsoren en een workshop pokeren. De nieuwe kleding hebben we ook gepast. Ik denk dat het er mooi uit gaat zien in het peloton komend jaar!

Gepost door: Annemiek op vrijdag 24 december 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten