vrijdag 18 mei 2012

Trainingskamp zit er op! Nu naar Milano: GP Cornaredo zondag!

We hebben hier super kunnen trainen in Toscane. Het weer was eigenlijk elke dag goed: droog en zonnig! Naast een aantal mooie duurtrainingen, zijn we ook vier keer naar de “Palestra” (=fitness) geweest om krachttraining te doen. Elk plaatsnaambordje hier in de omgeving heeft het moeten ontgelden als finishlijn van een tussensprint en daarmee hebben we elkaar goed scherp gehouden tijdens de duurtrainingen :-).

Vandaag hebben we nog een bloktraining gedaan op de bekende klim naar het bergdorpje “Sassa”. Aangezien ik met bondscoach Johan Lammerts al vanaf 2009 intervaltrainingen doe op deze klim, heb ik inmiddels heel veel data verzameld (tijden, gemiddelde hartslagen en wattages, uitkomsten lactaattesten, etc). Ik zag in mijn logboek dat ik vandaag voor de 32e keer omhoog gereden ben. Het is mooi om te zien hoeveel je kan verbeteren in een paar jaar tijd, of in een seizoen, als je de tijden vergelijkt van het voorjaar en nu. Ook dat motiveert weer!

Zondag rijden we met de nationale selectie (Marianne, Loes, Adrie, Anna, Sabrina, Iris en ik) een 1.2 koers vlakbij Milaan. Het is een vlakke koers van 11 ronden van 11 kilometer. Het wordt een Nederlands-Italiaanse onderonsje, want er staan naast ons vooral Italiaanse teams aan de start.

Gepost door: Annemiek op vrijdag 18 mei 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten