vrijdag 12 augustus 2011

Trainen op Sicilië: mooi, zonnig en vakantiegevoel!

De etappekoers “Route de France” werd dit jaar helaas geannuleerd en daardoor stonden er begin augustus vrijwel geen wedstrijden voor ons op de kalender. Een mooie gelegenheid om op trainingskamp te gaan en een mooi duurblokje te maken voor de tweede helft van het seizoen! Met Loes, Marianne en Reinier Honig zijn we naar Sicilië gegaan en we hebben daar super kunnen trainen. We zaten aan de westkant van het eiland, bij Trapani in de buurt. Alleen als je hoogzomer naar Sicilië gaat, moet je wel tegen de warmte kunnen. Wij vertrokken daarom vroeg (ook om de lunch nog te kunnen halen, want die was te goed om te missen :-)), maar evengoed was het om 9 uur al 30 graden. Gelukkig waaide het er wel elke dag en door steeds goed te blijven drinken, was het eigenlijk geen probleem. Marianne was onze ‘gids’/’wegkapitein’ deze week en zocht elke dag een mooie route uit. We konden alleen niet helemaal op de kaart vertrouwen, want soms zater er toch wat stukjes onverharde weg tussen (zie foto!), maar meestal was dat maar honderd meter en konden we daarna gewoon onze weg vervolgen.

Het hotel ‘Torre Xiare’ was heel goed en we hebben een week lang kunnen genieten van allerlei Siciliaanse vis- en pastaspecialiteiten. Ik ben normaal niet zo’n liefhebber van pasta en al helemaal niet twee keer per dag, maar nu terug in Nederland mis ik het eten van daar al weer… 🙂

Van het lekkere Siciliaanse eten en de zon…nu snel de switch maken naar de regen en het Engelse ontbijt… Want vandaag vlieg ik naar Londen met een deel van de nationale selectie om het parcours (weg en tijdrit) in Londen te gaan verkennen van de olympische spelen.

Gepost door: Annemiek op vrijdag 12 augustus 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten