dinsdag 29 april 2014

Topdag in Drenthe

Na de finish van de wegwedstrijd in Borsele stapte ik toch wel een beetje gespannen in de auto op weg naar Dwingeloo. Een dag later zouden de gasten van ons programma van ’24 uur professioneel wielrenner’ arriveren.

Ik was echt benieuwd wie zich aangemeld hadden en had vooral ook geen idee van het fietsniveau van de deelnemers. Dat maakte het in de voorbereiding best uitdagend om een programma te bedenken dat voor iedereen van elke leeftijd en fietsniveau uitdagend en leuk zou zijn.

Zo zaten Mark en ik ´Koningsavond´ nog in overleg om de laatste dingen met elkaar door te spreken. Zondag zijn we nog een keer de route gaan verkennen. Een gedeelte van de route die door Mark was uitgezet gaat over het parcours van de ronde van Drenthe. Onder andere twee keistroken van de ronde van Drenthe zaten in het parcours, dus daar kon ik mijn benen van Borsele even lekker op losrijden ;-).

De dag is voorbij gevlogen en momenteel geniet ik nog een beetje na bij het terugkijken van de foto´s. Het enthousiasme van alle deelnemers is me het meest bijgebleven. Iedereen hield rekening met elkaar en uiteraard was er wel verschil in conditie, maar iedereen heeft zich prima uit kunnen leven op zijn eigen niveau.

Voor een sfeerbeeld van de dag zie de foto´s! Er komt ook nog een uitgebreid artikel in maandblad `De Fiets´ in mei.
Zie ook mijn Facebookpagina voor nog meer foto´s.

Vanaf het begin tot het einde van de dag hebben Mark en ik genoten van het enthousiasme van de deelnemers. Wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar en we hebben al een nieuwe datum geprikt (17 en 18 juli).

Gepost door: Annemiek op dinsdag 29 april 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten