vrijdag 9 november 2012

Topafsluiting van off-seasonperiode op Curaçao

Terug uit Curaçao en klaar om te gaan trainen voor het nieuwe seizoen! Ik heb samen met Ellen, Loes en Marianne genoten van alles op Curaçao. De sfeer was top, het weer was lekker overdag en ’s avonds, de georganiseerde activiteiten waren leuk om aan mee te doen en daarnaast hadden we ook genoeg tijd om te ontspannen en om nog een drie daagse duikcursus te doen (PADI Open Water).

Een van de leukste dingen vond ik dat er ook olympische sporters aanwezig waren. Tijdens de Spelen was iedereen gefocust met zijn prestaties bezig en nu was er een meer ontspannen sfeer en genoeg tijd om ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Ik vond het inspirerend en waardevol. Er waren ook allerlei journalisten aanwezig tijdens ons verblijf, maar ook daarbij vond ik het eigenlijk leuk om hen eens in een ontspannen sfeer te spreken. Goed voor het wederzijds respect en leuker als je elkaar een volgende keer tijdens wedstrijden weer eens tegen komt.

De race zelf was wel even heftig! Ik had bewust mijn fiets na het WK niet meer aangeraakt (op de Rabobank Caubergclinic na) en dat kon ik goed merken. Gelijk goed dat je ook weer het nut van trainen ondervindt! :-). Gelukkig is de race op Curaçao is vooral genieten van het evenement. Met 250 deelnemers gingen we van start. De NOS heeft een leuke samenvatting van de tijd en race op Curaçao gemaakt, deze is hier terug te kijken.

Nu ik terug ben ga ik weer de training oppakken, plannen maken en doelen stellen voor 2013! Het eerste trainingskamp is al weer gepland: over twee weken vertrek ik naar Zuid Afrika voor 2,5 week. Daarna volgt in januari een trainingskamp met mijn team. Er is nog niet bekend wat er op ons shirt komt te staan, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. In elk geval staat het niet mijn doelen en ambities voor 2012 in de weg!

Ons verblijf en reis naar Curaçao werd o.a. mede mogelijk gemaakt door: Leo van Vliet, Hotel Lions Dive, Arke Fly en niet te vergeten onze persoonlijke sponsor Rojo Steigerbouw!

Gepost door: Annemiek op vrijdag 9 november 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten