zondag 7 juni 2015

Terug in koers

Mijn eerstvolgende wedstrijd zal de Baskische etappekoers Emakumeen Bira zijn. Deze ronde begint woensdag 10 juni met een korte proloog en eindigt zondag 14 juni. Op hoogte ligt de nadruk wat meer op duurtraining en daarom is het fijn om deze etappekoers gelijk na de hoogtestage te kunnen rijden om weer wat koershardheid op te kunnen doen.

Maandag 15 juni vlieg ik dan naar Baku voor de Europese Spelen. Ik heb de laatste maand heel veel op de tijdritfiets getraind. Daarnaast ben ik ook veel bezig geweest met het optimaliseren van mijn positie op de fiets. In Baku staat een tijdrit op het programma op een snelweg: 12 kilometer heen en weer 12 kilometer terug… Mentaal niet makkelijk en persoonlijk houd ik meer van een technisch parcours, maar dit is wel een parcours voor de échte tijdrijders! Samen met Ellen van Dijk ben ik geselecteerd voor de tijdrit. De Europese Spelen zijn te volgen op Eurosport!

* Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt aan mijn website. Ik hoop dat deze nu echt snel online kan gaan, want de huidige website begint steeds meer ‘gebreken’ te vertonen en is niet meer up to date. Excuses daarvoor, maar nog even geduld!

Gepost door: Annemiek op zondag 7 juni 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten