woensdag 12 december 2012

Sportverkiezing Wageningen

Maandag 10 december werd het jaarlijkse ‘SportcafĂ© van Wageningen’ georganiseerd in universitair sportcentrum de Bongerd. Door het missen van het trainingskamp in Zuid Afrika kon ik er dit jaar weer eens bij zijn. Samen met twee andere Nederlandse kampioenen, te weten Evelien Dekkers (speerwerpen) en Anja Derks (minigolf) was ik genomineerd in de categorie ‘Sportvrouw van Wageningen’.

Oud-renner Bart Voskamp reikte de prijs dit jaar uit en voor de vierde keer (2007, 2010, 2011 en 2012) mocht ik de wisselbeker in ontvangst nemen. Bart Voskamp komt uit de omgeving van Wageningen en is begonnen bij dezelfde club (TCW ’79) als ik en werd daarna ook lid van WV Ede, vertelde hij gisteren. Leuk om hem eens ontmoet te hebben!

Bij de mannen was atleet Joost de Jong de winnaar. De Nederlands kampioen op de 400 meter horden voor junioren werd als enige genomineerd in deze categorie. De basketballers van Pluto kregen de titel ‘Sportploeg van het Jaar’ toebedeeld. Zij promoveerden voor de tweede keer op rij en spelen nu in de eerste divisie, het derde niveau van Nederland.

Gepost door: Annemiek op woensdag 12 december 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten