dinsdag 20 maart 2012

Seizoensstart in Trofeo Binda!

Mijn seizoen gaat beginnen! Ik ben erg blij dat ik mag starten in de tweede wereldbekerwedstrijd van dit seizoen: Trofeo Binda. De laatste tijd heb ik voor het eerst weer een aantal intensieve trainingen kunnen doen en het lijkt alsof dit mijn herstel goed heeft gedaan. Wellicht dat ik nu profijt heb van de goede basis die ik de afgelopen winter heb gelegd met de vele ruistige duurtrainingen die ik heb gedaan en daardoor nu snel grote stappen vooruit zet.

Vanaf het trainingskamp Mallorca merkte ik opeens snel vooruitgang en naar aanleiding van deze progressie die zich ook hier in Italië heeft voortgezet, hebben we in overleg met mijn trainer, ploegleiding en de ploegarts besloten dat ik toch mag starten in Trofeo Binda. We rijden deze dag een dubbel programma met de ploeg (Gent-Wevelgem is op dezelfde dag) en daardoor was er een plek over in de wereldbekerwedstrijd. Dit is voor mij een mooie gelegenheid om gewoon te gaan rijden en te kijken waar ik momenteel sta. Na zondag zullen we verder kijken naar mijn programma voor de komende tijd. Als ik meer weet, zal ik mijn kalender op deze site weer updaten!

Nu eerst nog een paar dagen goed trainen hier in Toscane en dan vertrekken we vrijdag richting het noorden van Italië voor de wereldbekerwedstrijd. Ik zal daar rijden met Marianne, Roxane, Thalita, Tatiana en Pauline.

Gepost door: Annemiek op dinsdag 20 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten