vrijdag 17 april 2015

Schrijf je in voor de 3e editie van ’24 uur profwielrenner’ op 23 en 24 april!

Op donderdag en vrijdag 23 en 24 april organiseren Mark Bergmans en ik nog een keer het geheel verzorgde arrangement ’24 uur profwielrenner’. Het was nog best lastig om twee dagen te vinden in mijn koersprogramma, maar na de Waalse Pijl woensdag 24 april, heb ik even tijd om bij te komen van het voorjaar en gaan we het arrangement voor de derde keer organiseren!

De vorige groep deelnemers bestond bijna alleen uit mensen die zich individueel hadden aangemeld, dus mocht je geen vriend of vriendin kunnen vinden die met je mee wil: je bent niet de enige die zich individueel aanmeldt!

Ook terughoudendheid met betrekking tot je fietsniveau of leeftijd (zie voor de diversiteit ook de foto’s!) hoef je niet te hebben. De doelgroep waar we ons deze keer speciaal op richten is de toerfietser die voor zijn plezier af en toe fietst. Iedereen van alle leeftijden is welkom! Als je maar ongeveer drie uur achter elkaar kan fietsen in een groep. Bij de oefeningen die we doen delen we de groep op in kleinere groepen, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Mark rijdt voorop en zorgt ervoor dat we tussendoor continu een rustig tempo rijden waar iedereen zich prettig bij voelt (denk aan zo’n 27 km per uur gemiddeld). Daarbij houden we ook regelmatig even pauze voor uitleg tussendoor, sanitaire stops, etc). Bovendien is het fietsen slechts een onderdeel van het programma. Jij (of je partner/vriend/vriendin) kan er ook voor kiezen om aan het programma mee te doen exclusief het fietsen!
Mocht je nog vragen hebben of twijfelen: stuur mij gerust een mailtje via ‘Contact’ op deze pagina.

Via info@hotelwesseling.nl kunt u zich aanmelden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij op dit moment dus weer er snel bij!

Het aantal plaatsen is beperkt tot 20/25 omdat ik graag aan iedereen persoonlijke aandacht wil kunnen geven. Hieronder en op de website van hotel Wesseling staat meer uitleg over het programma. Dit zal in grote lijnen weer hetzelfde zijn als de vorige keer. Voor een impressie van de vorige ’24 uur profwielrenner’ van 27 en 28 april 2014: zie de foto’s en mijn vorige blog waarbij ik terugkijk op de eerste geslaagde 24 uur prof: ‘Topdag in Drenthe’!

23-24 april 2015 als prof wielrenner met Annemiek van Vleuten
Ben je toerfietser en wil je wel eens een dag van een profwielrenner meemaken? Dan is dit een uitgelezen kans!

Samen met Hotel Wesseling organiseert Annemiek van Vleuten op 23 en 24 april april 2015 een geheel verzorgd arrangement waarbij je 24 uur leeft als een prof. Tijdens je verblijf staat het plezier voorop! Verder neem je je in prima staat zijnde racefiets mee en ben je in staat om 80-90 km te fietsen. Het trainingsprogramma omwat een mooie rit en diverse oefeningen alsmede momenten van rust en tips. Je kunt je op je eigen niveau uitleven!

Het programma:

Wij ontvangen u aan het eind van de middag en maakt u kennis met Annemiek van Vleuten en de andere deelnemers. Na het diner krijgt u een introductie door Annemiek hoe zij zich ontwikkeld heeft tot topsporter en op welke manier zij leeft voor het wielrennen. Tijdens een interactieve avond krijgt u o.a. informatie over hoe zij traint en eet in voorbereiding op belangrijke wedstrijden.

De avond is slechts een warming-up.. De volgende dag gaat de ‘koers’ pas echt beginnen en met de kennis van de presentatie kiest u zorgvuldig uw eigen sportontbijt… en gaat u uzelf bevoorraden met eten en drank voor tijdens de ochtendtraining.

Vervolgens is er een duurtraining van ongeveer 85 km door het schitterende Drenthe, waarbij wij u verschillende trainingsvormen laten zien en laten wij u voelen hoe het is om over de keistroken te rijden die ook in het parcours van de Ronde van Drenthe zijn opgenomen.
Nadat iedereen is opgefrist van de ochtendtraining gaan we samen lunchen om de voorraden weer aan te vullen. Immers, voor een wielrenner is herstel tijdens een koersdag heel belangrijk! Vervolgens vertrekken we voor de middagtraining waarin wat meer wedstrijdelementen zijn opgenomen. We gaan oefenen met ‘koersen’ en zullen ook een tijdrit rijden.

Na afloop is er gelegenheid om te douchen en om onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen uit te wisselen en gezellig samen de dag af te sluiten.

Prijs:
€ 195,00 p.p. (o.b.v. een tweepersoonskamer)
€ 210,00 p.p. (o.b.v. een eenpersoonskamer)

Niet inbegrepen: fiets, reis en annuleringsverzekering, overige maaltijden en dranken

Gepost door: Annemiek op vrijdag 17 april 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten