maandag 2 april 2012

Op naar de volgende koers: Energiewachttour!

De Ronde van Vlaanderen kwam voor mij helaas vroegtijdig ten einde. Na 40 kilometer reed ik lek op de Paddestraat: het eerste ‘obstakel’ in de wedstrijd. De koers was net begonnen en we zaten met Rabobank goed van voren op deze twee kilometer lange kasseistrook. Er werd van voren doorgetrokken en het peloton werd daardoor uiteengereden. Aan het einde van de Paddestraat reed ik lek, maar helaas zat onze auto achter groepen geloste rensters en er was ook niet een neutrale materiaalwagen in de buurt. Uiteindelijk kreeg ik daarvan wel een wiel, maar toen was het peloton al te ver weg. Ik deed nog wel een poging om nog te springen op de eerst volgende klim, maar die was net te kort om de jump te maken en zo eindigde mijn Ronde van Vlaanderen al voordat de koers ├ęcht begonnen was…

Zonde dat dat net gebeurd in de mooiste wereldbeker van het jaar! Bovendien had ik mijn huidige vorm graag willen testen op de Oude Kwaremont en Patersberg, die later in het parcours waren opgenomen, zeker met al het aanwezige publiek daar!

Gelukkig staat de volgende koers al weer voor de deur: woensdag begint de Energiewachttour. Deze wedstrijd in het noorden van Nederland stond vorig jaar voor het eerst op de kalender. Er wordt wind voorspeld, dus het zal wel een mooie zware koers gaan worden, net als vorig jaar hopelijk!

Gepost door: Annemiek op maandag 2 april 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten