maandag 23 februari 2015

Only the Lonely with a little help

Af en toe alleen trainen vind ik geen probleem in een super mooie omgeving zoals hier op Tenerife, maar het is wel fijn voor mij dat hier wat ploegen zitten, want als er iets mocht zijn kan ik hier in elk geval hulp krijgen. Ik ben dan ook echt verrast door de behulpzaamheid van de verzorgers, mecaniciens, ploegleiders en renners die hier verblijven en de interesse die er is voor wat ik hier doe.

Voordat er iets met mijn fiets was werd al aangeboden te helpen indien nodig. Bij Saxo was een verzorger mee die vroeger bij het vrouwenteam van HTC zat. Dat was echt leuk om even bij te praten en helemaal toen bleek dat hij het vrouwenwielrennen nog steeds op de voet volgt! De ploegen die weggaan laten bij mij een voorraad aan eten voor mij achter, zodat ik eigenlijk zelf niet meer naar de supermarkt heb hoeven gaan.

Eergisteren kreeg ik tijdens de training een lekke band. Ik was bijna klaar met pompen…. Stopte er gelijk een groep lokale Spanjaarden die direct het pompen van mij overnamen en mij uit voorzorg ook nog een nieuwe binnenband meegaven. Het Spaanse vrouwtje van het huis waarvoor ik gestopt was kwam tijdens het verwisselen van het bandje ook nog even vragen of ik water en/of koffie wilde! Deze lekke banden service is mij in Nederland nog nooit overkomen! 😉

Bij het verwisselen van het bandje zag ik dat het hoogtijd werd om na de training mijn buitenband te vervangen, maar toen ik deze ’s avonds wilde verwisselen…bleek dat al gebeurd te zijn! 🙂 De ‘dader’ moet ik nog even opsporen om te bedanken!

Gepost door: Annemiek op maandag 23 februari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten