woensdag 6 juni 2012

Officieel geselecteerd voor de Olympische wegwedstrijd!

Samen met Marianne Vos, Ellen van Dijk en Loes Gunnewijk ben ik geselecteerd voor de olympische wegwedstrijd! Op zondag 29 juli mag ik met hen aan de start staan in Londen voor de 140 kilometer lange olympische wegwedstrijd. Afgelopen maandag 4 juni heeft bondscoach Johan Lammerts de selectie voor de olympische spelen bekend gemaakt. Zie ook het bericht op wielerland.nl en voor het parcours en informatie van de wegwedstrijd, klik hier.

Marianne en Ellen zullen ook de tijdrit rijden die op woensdag 1 augustus verreden gaat worden. Alle vier hebben we dit seizoen al laten zien in goede vorm te verkeren. Bovendien kennen we elkaar ook nog eens heel goed. Ellen van Dijk en Loes Gunnewijk waren in het verleden al mijn ploeggenoten. We zullen in aanloop naar de Spelen toe nog een keer bijeenkomen op Papendal en samen als nationale selectie de etappekoers in de Limousin rijden, voorafgaand aan de Spelen.

Mijn (wedstrijd)programma staat de komende tijd volledig in het teken om zo optimaal voorbereid aan de start in Londen te verschijnen. De wedstrijden die komen zal ik dan ook vooral rijden als opbouw naar de spelen toe. Het NK weg in Kerkrade blijft voor mij ook een doel dit seizoen, maar de Giro d’Italia bijvoorbeeld zal ik volledig rijden in het teken van Londen. Het is prettig dat ik de laatste tijd merk dat ik nog steeds beter word en ik wil dit natuurlijk doortrekken tot en met Londen. Mijn programma tot en met de spelen houd ik steeds up to date via mijn kalender.

Bijlage
Van Vleuten is klaar voor Londen – Stentor 28 mei 2012 – Bron: Stentor

Gepost door: Annemiek op woensdag 6 juni 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten