zondag 27 juni 2010

NK weg

Als ploeg kunnen we terugkijken op een super succesvol NK, waarbij Marianne en Loes hand in hand over de finish kwamen en de eerste en tweede plek opeisten!

Voor mij persoonlijk was het NK een beetje een teleurstelling. Met name omdat ik me geen moment mee heb kunnen strijden in de wedstrijd. En dat is juist wat ik zo graag had willen doen! De beide Loes-en zaten in de kopgroep en Marianne wist daar knap bij aan te sluiten door op de kasseiklim weg te rijden. Ik kreeg weinig ruimte om weg te rijden en zat ik min of meer vast in de groep erachter. Het leek halverwege de wedstrijd op dat alles samen zou komen, toen CervĂ©lo ging rijden en het gat nog maar 7 seconden was. Daarna liep de voorsprong echter snel op en maakten Marianne en Loes het geweldig af! Natuurlijk hebben we dit met z’n allen in stijl gevierd met een diner. Vooral nog een aantal personen uit de ploeg te water gelaten, (niet geheel vrijwillig J) en vervolgens hebben we in Valkenburg het feest verder gezet.

Bij deze wil ik graag nog even alle supporters bedanken die kijken waren! Helaas moest ik na afloop van de wedstrijd gelijk naar de dopingcontrole en daardoor heb ik bijna niemand kunnen spreken. Super om zoveel bekenden te zien en te horen tijdens de wedstrijd! De grote rode afvaardiging van TCW’79 was helemaal opvallend!

Gepost door: Annemiek op zondag 27 juni 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten