woensdag 9 januari 2013

Mojácar

Na nog een blok van vier dagen in Gran Canaria te hebben gemaakt, ben ik doorgevlogen naar Alicante voor het trainingskamp met de ploeg. We hebben daar vorig jaar ook al gezeten. Toen zaten we hier in Mojàcar tegelijkertijd met het opleidingsteam van Rabobank waardoor we mooi beiden gebruik konden maken van een aantal deskundigen (voedingsdeskundige Marcel Hesselink, downhillcoach Oscar Saiz, etc). De Blanco profploeg zit dit jaar tegelijkertijd met ons in het zelfde hotel, maar we zijn dus helaas niet meer één team. Ik krijg er nog steeds veel vragen over, maar wij gaan dus gewoon door met Rabobank op ons shirt en Rabobank blijft ons vrouwenteam de komende vier jaar sponsoren! Naast Blanco, zitten hier momenteel ook de teams Movistar, Netapp-Endura en de Belgische selectie.

Net als het Blanco team, blijven we op Giant fietsen rijden. De officiële naam van ons team is komend jaar: ‘Rabobank-Liv Giant’. ‘Liv’ is het vrouwenmerk van Giant en vandaar dat zij dat graag via ons team willen promoten. Op zich is dat niets nieuws, want afgelopen jaar hadden we ook al ‘Liv Giant’ op ons shirt staan, alleen komend jaar zal dit dus ook terugkomen in de naam van ons team.

We hebben hier op het trainingskamp de nieuwe kleding ontvangen: zie daarvoor de foto’s! Het weer is goed geweest afgelopen dagen. Een paar dagen hebben we lekker zon gehad (rond de 20 graden). Eergister was het wat bewolkter, maar nog steeds prima weer om te trainen. Aangezien de weersvoorspellingen de komende tijd voor Nederland niet echt best zijn, heb ik al weer een vlucht geboekt naar Mallorca. De 22e komen we terug met de ploeg, dan pak ik een paar dagen goed rust thuis (voor de kachel :-)) en zaterdag 26 januari vlieg ik al weer door naar Mallorca!

Gepost door: Annemiek op woensdag 9 januari 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten