vrijdag 17 februari 2012

Mojácar

Het tweede Rabo trainingskamp zit erop. De timing om weg te zijn op stage was perfect met het winterse weer van de afgelopen tijd. Terwijl heel Nederland in de ban was van een eventuele Elfstedentocht, konden wij ondertussen goed trainen in de zon in het zuiden van Spanje (Andalusië). Al moet ik wel zeggen dat als de tocht door was gegaan, ik die dag niet relaxed in Spanje had gezeten!

Er is rond Mojácar weinig verkeer, de wegen zijn prima en het landschap is glooiend met af en toe een klim. Het was naast een trainingskamp ook een (nadere) kennismakingsweek met zowel de renners en rensters als vrijwel de gehele begeleiding van de Rabo wielerploegen. De eerste twee dagen was mijn eigen ploeg nog niet gearriveerd en heb ik meegetraind met het opleidingsteam van de Rabobank. Dat was vooral tussen de wielen blijven, zeker toen ze de tweede dag tempoduurblokken gingen doen (zie ook het filmpje hiernaast dat gemaakt is vanuit de volgwagen, in de witte kleding achteraan ben ik).

Naast duurtrainingen hebben we ook intervaltrainingen met lactaattesten gedaan (zie ook: “Vrouwen en Conti’s in Mojácar” Rabosportvideo), krachttraining (zie ook: “Hoezo Rustdag” Rabosportvideo) en techniek- en afdaaltraining gehad van downhiller Oscar Saiz. Al met al hebben we leuke dagen gehad, goed getraind, nu even thuis bijkomen en dan donderdag al weer weg naar…Mallorca!

Gepost door: Annemiek op vrijdag 17 februari 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten