zondag 27 januari 2013

Mallorca!

Goed om weer terug te zijn! De eerste twee trainingen zitten er al weer op. Bij aankomst was het nog wat aan het regenen, maar ’s middags scheen al weer de zon.

Ik zit in een hotel in Playa de Palma. Momenteel zijn er nog niet zo veel wielrenners en al helemaal niet in het hotel waar ik nu verblijf. Toch zit het behoorlijk vol. Behalve fietsen en van de zon genieten is hier momenteel volgens mij weinig te doen… Zie ook de Wielerrevuecolumn(s) van mijn ploeggenoot Iris Slappendel “Wielrensters en walrussen”

Gelukkig vermaak ik me met mijn fiets hier prima. Ik kom hier al vanaf 2008, dus inmiddels ken ik ook wel een beetje de weg hier. Al is dat nog best lastig, want er zijn hier zo veel weggetjes! Een van de redenen waarom Mallorca een super leuk eiland is om te trainen. Overigens aan aanspraak door wielrenners/wielertoeristen heb ik geen gebrek als je (momenteel!) in je Rabobanktrui aan het ontbijt gaat zitten…

Na twee dagen alleen trainen, ben ik al een lange duurtraining meegeweest met Jasper Hamelink en Rens te Stroet (beiden Jo Piels team). Zij verblijven hier momenteel ook op Mallorca. Zaterdagochtend op het vliegveld in Weeze kwam ik ook al de Nederlandse zeilploeg tegen. Zij hebben hier in Palma een vaste trainingslocatie en zitten precies dezelfde periode op Mallorca als ik. Een aantal van hen ken ik van de olympische spelen (o.a. Pieter Jan Postma) en Claire Blom was mee met Marit Bouwmeester op Curacao. De plannen om samen te gaan fietsen waren als snel gemaakt, wel in ruil voor een zeilclinic uiteraard ;-). Morgen (woensdag 30 januari) ga ik weer intervallen doen op Randa en o.a. Pieter Jan gaat morgen een stuk mee die kant op. Van hem hoorde ik dat zij hier op Mallorca standaard fietsen hebben staan om zo aan hun algemene conditie te werken. Ik ben benieuwd of ik fietsles ga krijgen of mag geven ;-)!

Gepost door: Annemiek op zondag 27 januari 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten