zondag 21 februari 2010

Mallorca

Met mijn ploeggenoten Marieke en Marianne en Irjan van het Trek-Brentjes mountainbike team ben ik naar Mallorca gegaan om te trainen. Normaal gesproken vind ik het geen probleem om in Nederland aan mijn trainingsuren te komen, maar dit jaar is het wel wat lastig! Ik was dan ook wel heel blij dat ik op Mallorca zat, terwijl de sneeuw in Nederland weer naar beneden kwam…!

Hoewel de weersvoorspellingen voor Mallorca ook niet super waren, hebben we toch lekker kunnen trainen. De regen bleef in de bergen hangen en we hebben daardoor eigenlijk altijd droog kunnen trainen. Het was alleen wel wat kouder dan normaal voor de tijd van het jaar. De laatste paar dagen werd het warmer en konden we toch nog een keer de bergen in! Op Mallorca zitten zoveel wielrenners dat je altijd wel een groep vindt om mee te trainen. Zo hebben we ook een paar keer getraind met teamgenoten van Irjan en nog een aantal andere mountainbikers. Was leuk!

Vanuit Mallorca zijn we daarna vrijwel gelijk door naar Oisterwijk gegaan, waar we een trainingsweekend hadden met de ploeg van 19 t/m 21 februari. Op de laatste dag hebben we Omloop het Nieuwsblad verkend. Ik hoop deze wedstrijd volgende week te rijden, maar momenteel zit ik nog steeds met problemen met mijn maag-darmstel. Er wordt nu onderzocht wat er aan de hand is. Komende week heb ik een rustweek ingepland om te herstellen van de afgelopen drie weken.

Gepost door: Annemiek op zondag 21 februari 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten