woensdag 18 januari 2012

Gran Canaria

We zijn hier op Gran Canaria met (een gedeelte van) de nationale selectie: Chantal Blaak, Kirsten Wild, Lucinda Brand, Irene van den Broek, Martine Bras, Iris Slappendel en Marianne Vos (maar zij gaat zaterdag 14 januari al weer naar huis om zondag de wereldbeker cross te rijden in Lievin) en daarnaast verzorger Ruud Zijlmans en onze bondscoach Johan Lammerts.

Ik kom hier nu al voor het derde jaar, dus het trainingsgebied is inmiddels wel bekend, maar het blijft super mooi om hier te trainen. Het gaat vooral veel omhoog, maar dat is met de basis van Zuid Afrika in de benen en met het juiste verzet (een compact of 39×28 is geen overbodige luxe als je nog een beetje wil blijven draaien!) geen probleem in deze tijd van het jaar. Ik vind het juist wel lekker om een trainingskamp te hebben waar je veel kan klimmen. De duurtrainingen vliegen zo voorbij voor mijn gevoel. We zitten net als de voorgaande twee jaar in een huisje met z’n allen en dat bevalt ook altijd wel prima. De rest van het jaar kunnen we nog wel genoeg in hotelkamers zitten… Dit is lekker relaxed, om de dag kookt er iemand en de andere dagen gaan we ergens eten.

Vrijdag 13 januari hadden we een rustdag en dus ook tijd om mijn website weer een beetje bij te werken. Ik heb zojuist ‘Vrienden’ geupdate met links naar de twitterpagina’s en webpagina’s van mijn nieuwe ploeggenoten. Webdesigner Rob van Eck heeft recent mijn website onder handen genomen en klaargestoomd voor een nieuw wielerseizoen in de Rabo kleuren. Ik zal ook dit jaar weer proberen om mijn website up to date te houden met alles waar ik als wielrenster van het Rabobankteam en lid van de nationale selectie mee bezig ben.

Gepost door: Annemiek op woensdag 18 januari 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten