donderdag 10 november 2011

Genomineerd voor Gelderse Sportvrouw 2011

Op 8 december aanstaande houdt Olympisch Netwerk Gelderland het ‘Gelders Sportgala 2011’ in Arnhem. Deze week werden alle genomineerden bekend gemaakt. Samen met Adelinde Cornelissen (paardensport) en Li Jiao (tafeltennis) ben ik genomineerd in de categorie “Gelderse Sportvrouw”. Het is de eerste keer dat ik genomineerd ben voor deze verkiezing. Blijkbaar zijn mijn prestaties van afgelopen seizoen ook buiten het wielrennen niet onopgemerkt gebleven! Het is wel ontzettend jammer dat ik op het gala zelf niet aanwezig kan zijn i.v.m. het trainingskamp in Zuid Afrika.

Tijdens het Gelders Sportgala worden prijzen uitgereikt in de volgende categorieën:
-Gelderse Sportman
-Gelderse Sportvrouw
-Gelderse Gehandicapte sporter
-Gelders Sporttalent jongen
-Gelders Sporttalent meisje
-Gelderse Sportvrijwilliger
-Gelderse Sportploeg (publieksprijs)

Een deskundige jury bepaalt uit de voordrachten per categorie welke drie sporters worden genomineerd en wie er uiteindelijk als winnaar wordt aangewezen (met uitzondering van de publieksprijs).

In hebben de volgende personen zitting: Clémence Ross (de Graafschap), Trinko Keen (Jeugdsportfonds Nederland en oud-topsporter), Lotte Visschers (Topsport Gelderland en oud-topsporter), Gerrie Elfrink (wethouder sport gemeente Arnhem), Andre Cats (Chef de Mission Paralympische Spelen 2012), Marjolein van Erken Calandt (de Gelderlander) en Jan Markink (Gedeputeerde provincie Gelderland). De jury staat onder leiding van Tjienta van Pelt (Directeur GSF en alliantiemanager Olympisch Netwerk Gelderland).

Bijlage
Foto’s van Kees Jan Schilstra – Bron: Kees Jan Schilstra

Gepost door: Annemiek op donderdag 10 november 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten