donderdag 7 september 2017

Geef je ook op en beleef 24 uur als een profwielrenner

Hoe lijkt het jou om te leven als professioneel wielrenster/wielrenner? Ik bied je ook dit jaar de kans om het eens mee te maken! Samen met Hotel & Restaurant Wesseling in Dwingeloo organiseer ik, Annemiek van Vleuten, ook dit jaar ’24 uur leven als een profwielrenner’. Dus ben jij een enthousiaste toerfietser en wil je een dag als prof meemaken? Dit is een uitgelezen kans! Op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober kun je erbij zijn.

’24 uur leven als een profwielrenner met Annemiek van Vleuten’ bestaat uit een volledig verzorgd programma. Daarbij word je op 3 oktober aan het eind van de middag ontvangen in Hotel & Restaurant Wesseling, waarna je kennis gaat maken met mij en de andere deelnemers. En dan is het ook tijd om wat te eten! Na het diner vertel ik over mijn ontwikkeling tot topsporter en op welke manier ik leef voor mijn sport. Tijdens deze interactieve avond krijg je onder meer informatie over hoe ik train en eet in voorbereiding op een belangrijke wedstrijd.

Rusten en slapen zijn natuurlijk ook toverwoorden en dat kan vervolgens uitstekend in het hotel. Zo kunnen we er de volgende dag fris tegenaan, want na een speciaal wielrenners ontbijt gaat de ‘koers’ pas echt beginnen. Er staat dan een duurtraining van ongeveer 85 kilometer op het programma met daarin verschillende trainingsvormen verwerkt. Is iedereen daarna weer opgefrist, dan staat er een lunch klaar.

Je bent vervolgens zeker nog niet van me af. We hervatten het programma namelijk met een middagtraining, waarin verschillende wedstrijdelementen zijn opgenomen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen en om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen en de dag gezellig samen af te sluiten. Wanneer het slecht weer is zullen we een aangepast programma maken. Onderdelen die dan komen te vervallen zullen niet op een ander moment ingehaald worden.

Ik hoop weer velen van jullie te mogen verwelkomen in Dwingeloo! Denk eraan; je wordt geacht je eigen racefiets mee te nemen en om deel te nemen moet je in staat zijn om 80 tot 90 kilometer te kunnen fietsen. Tot snel!

Annemiek


Informatie ’24 uur leven als een profwielrenner met Annemiek van Vleuten’

Deelnamekosten: € 299 p.p, inclusief overnachting o.b.v. een tweepersoonskamper. Eenpersoonstoeslag van €15,00. Niet inbegrepen: Fiets, reis- en annuleringsverzekering, overige maaltijden en dranken.

Reserveren?
Mail: info@hotelwesseling.nl
Telefoon: 0521-591544

Maximaal 25 deelnemers, vol = vol
Uw inschrijving is pas definitief na bevestiging van onze kant.

Klik hier en bekijk de informatiefolder van ’24 uur leven als een profwielrenner met Annemiek van Vleuten’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten