zondag 10 november 2013

Even wat anders: fotoreportage Bolivia!

Inmiddels ben ik al weer twee weken terug in Nederland: de jetlag is weer weggewerkt, de kleding ligt weer in de kast, het Nederlandse ritme heb ik weer opgepakt en de foto’s zijn uitgezocht.

Mijn website staat normaal vooral vol met fietsbelevenissen, maar ik wil ook graag laten zien wat ik soms doe als ik niet aan het fietsen ben. Via mijn Twitter en mijn openbare Facebookpagina probeer ik dat, maar soms dus ook via mijn website. Dus bij dezen geef ik graag een kijkje in wat foto’s die laten zien wat ik doe als ik een maandje zonder fiets in de ‘off-season’ modus ben!

Ik kom op veel plekken door het wielrennen, maar ik heb nooit tijd om ergens écht rond te kijken. Samen met mijn beste vriendin die ik al heel lang ken hadden we deze reis bedacht. Aangezien ik haar normaal gesproken niet zo veel zie, was dit een leuke gelegenheid om weer eens samen op pad te gaan, zonder dat ik tussendoor moet trainen of wedstrijden moet rijden.

In deze ene vakantiemaand per jaar kan je ook wat makkelijker dingen doen die niet kunnen tijdens je wedstrijdseizoen. De tocht door de jungle die we hebben gemaakt, zou ik bijvoorbeeld normaal nooit kunnen doen. Nu gelijk na afloop van het seizoen, zonder direct wedstrijden in het vooruitzicht kan dit prima. Dan is het extra genieten dat je eens dit soort activiteiten kan ondernemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je er niet ziek van wordt en wat het doet met je conditie… Mensen vragen me wel eens of ik er dan niet moeite mee heb om die ene maand per jaar niet te fietsen. Ik zou zeggen: bekijk de foto’s en oordeel zelf! 🙂

Zuid Amerika stond al wel langere tijd op mijn verlanglijst en op aanraden van wat vrienden en familie kwamen op Bolivia uit: echt een aanrader als je gaat voor afwisseling in landschappen, leuke mensen, interessante cultuur en een prettig en betaalbaar land om te reizen.

Gepost door: Annemiek op zondag 10 november 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten