maandag 20 juli 2020

Deze week terug in koers

Eind juli mijn tweede koers van het seizoen rijden, dat is me nog niet eerder overkomen. Maar komende donderdag is het wel zover. Dan rijd ik de Emakumeen Naffaroaka Klasikoa, na de Omloop Het Nieuwsblad eind februari mijn tweede wedstrijd in dit kalenderjaar. Ik ben blij dat we weer gaan koersen en het is heel mooi dat we dat direct ook kunnen doen met een drieluik aan wedstrijden in Baskenland. Ook vrijdag en zondag komen we namelijk in actie.

Zondag rijden we Durango-Durango en die koers ken ik. De Emakumeen Naffaroaka Klasikoa en op vrijdag de Clasica Femenina Navarra zijn echter beiden nieuw voor mij. Ik heb nog een beetje getwijfeld of ik wel naar Baskenland moest gaan en het risico met reizen moest nemen, maar onze ploeg heeft een heel goed protocol opgesteld, waarbij we allemaal getest worden. Daarbij is het heel mooi dat een organisatie liefst drie koersen organiseert voor ons.

Buiten dat wilde ik ook gewoon graag racen met het oog op de rest van de kalender. De Strade Bianche zou op 1 augustus anders mijn eerste wedstrijd worden. Het is niet zo fijn om met die te beginnen, aangezien die wedstrijd over het algemeen vrij stressvol is. Daarnaast is de hele kalender door Covid-19 best onzeker. We moeten maar zien wat er daadwerkelijk door kan gaan en ik heb daardoor ook wel de instelling om te gaan rijden wat ik kan rijden.

Te beginnen dus met drie koersen in Baskenland. De rest van mijn ‘kalender onder voorbehoud’ vind je ook op mijn website.

Annemiek

Gepost door: Aschwin Kruders op maandag 20 juli 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten