zaterdag 19 april 2014

Aanmeldingen heel divers voor ’24 uur profwielrenner met Annemiek’

Op 27 april is het zover! De aanmeldingen die tot nu toe binnen zijn gekomen zijn heel divers. Vijftien mannen en vrouwen hebben zich aangemeld (+/- 60-40 verdeling) varierend in de leeftijd van 16 tot 62 jaar! Het zijn allemaal fietsliefhebbers, van varierend niveau.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om de dag tot een succes te maken. Afgelopen woensdagavond heb ik ook een clinic gegeven aan studenten van de universiteit uit Wageningen. Enorm leuk om te doen en ook hier bleek weer dat verschil in fietsniveau helemaal geen probleem hoeft te zijn. Iedereen deed op zijn niveau fanatiek mee. Dus mocht je nog twijfelen of je wel genoeg gefietst hebt om mee te doen met het arrangement: het programma is zo gemaakt dat het voor iedereen te doen is (en mocht je nog twijfelen of eerst even willen overleggen stuur mij dan gerust een mail via ‘Contact’ op deze website).

Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar info@hotelwesseling.nl om je aan te melden. Via de NTFU website is het arrangement ook gepromoot: NTFU leden krijgen een interessante korting!

Hieronder kunt u zien wat we allemaal van plan zijn.

Lijkt het jou leuk om eens een dag als professioneel wielrenner te leven? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar info@hotelwesseling.nl U kunt het arrangement uiteraard ook vinden op de website van Hotel Wesseling www.hotelwesseling.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, omdat we de persoonlijke aandacht voor iedereen willen garanderen, dus wees er snel bij!

“24 uur professioneel wielrenner met Annemiek van Vleuten”
Samen met Hotel Wesseling organiseert Annemiek van Vleuten een arrangement waarbij u zich een dag ‘prof’ kunt voelen. Hoe bereidt een professionele wielrenster zich voor op belangrijke wedstrijden? Wat zijn de do’s en de don’ts qua training en voeding?

Het programma.
Wij ontvangen u aan het eind van de middag en maakt u kennis met Annemiek van Vleuten en de andere deelnemers. Na het diner krijgt u een introductie door Annemiek over hoe zij zich ontwikkeld heeft tot topsporter en op welke manier zij leeft voor het wielrennen. Tijdens een interactieve avond krijgt u o.a. informatie over hoe zij traint en eet in voorbereiding op belangrijke wedstrijden.
Deze avond is slechts de warming-up… De volgende dag gaat de “koers” pas echt beginnen en met de de kennis van de presentatie kiest u zorgvuldig uw eigen sportontbijt …. en gaat u uzelf bevoorraden met eten en drank voor tijdens de ochtendtraining.
Vervolgens is er een duurtraining van ongeveer 85 km door het schitterende Drenthe, waarbij wij u verschillende trainingsvormen laten zien en laten wij u voelen hoe het is om over de keistroken te rijden die ook in het parcours van de Ronde van Drenthe zijn opgenomen.
Nadat iedereen is opgefrist van de ochtendtraining gaan we samen lunchen om de voorraden weer aan te vullen. Immers, voor een wielrenner is herstel tijdens een koersdag heel belangrijk! Vervolgens vertrekken we voor de middagtraining waarin wat meer wedstrijdelementen zijn opgenomen. We gaan oefenen met ‘koersen’ en zullen ook een tijdrit rijden.
Na afloop is er gelegenheid om te douchen en om onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen uit wisselen en gezellig samen de dag af te sluiten.

Voor wie?
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar “hoe het is om een dag als professioneel wielrenner te leven?”. Je hoeft daarvoor zeker niet hard te kunnen fietsen, maar we verwachten wel dat je zonder problemen 80-90 km. in een groep kunt fietsen. Uiteraard brengt ieder zijn in prima staat zijnde racefiets mee. Het trainingsprogramma is zo samengesteld dat iedereen zich tijdens de oefeningen op zijn eigen niveau kan uitleven; zowel ervaren als minder ervaren fietsers en zowel mannen als vrouwen! Tussendoor rijden we rustig zodat er ook voldoende tijd is om aan Annemiek vragen te stellen en tips te krijgen.

Ben jij dus in jouw ogen een fervente fietser? Wil je een doel bereiken of wil je weten ‘waar je staat’, dan is deze dag een uitgelezen kans om dit met een actieve renster te beleven.

Het arrangement houdt in:
* aankomst op zondag 27 april
* een welkomstdrankje en een 3-gangen diner
* presentatie door Annemiek met oa. informatie over trainen en sportvoeding
* overnachting in een luxe hotelkamer, ontbijtbuffet en uitgebreide sportlunch op maandag
* sportvoeding voor tijdens training
* begeleiding met een auto tijdens training
* ochtend– en middagtraining
* afsluiting om circa 18.00 uur met een drankje en hapje met persoonlijke aandacht en tips

Met sportieve groet, Annemiek en Mark

Prijs € 195,00 obv 2-pers kamer
Toeslag 1-pers kamer € 20,00

Niet inbegrepen: fiets, reis en annulerings-verzekering, overige maaltijden en dranken.
Het aantal deelnemers is maximaal 25 personen. Uw reserveringsaanvraag is pas definitief na bevestiging door het hotel.

N.B. U kunt het arrangement verlengen met een extra overnachting.

Aanmelden
U kunt een reserveringsaanvraag doen door een e-mail te sturen naar info@hotelwesseling.nl
Uiteraard staat het arrangement ook op de website van het hotel: www.hotelwesseling.nl

Gepost door: Annemiek op zaterdag 19 april 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten