maandag 23 mei 2011

23 mei in documentaire TV Gelderland

De documentaire van 23 mei is hier terug te kijken.

Tijdens de Waalse Pijl ben ik drie dagen gevolgd door een filmploeg van TV Gelderland die een documentaire maken over vijf gelderse sporttalenten. Dinsdag voor de Waalse Pijl werd ik opgehaald door de filmploeg en zo gingen we met een auto vol met film- en fietsspullen op weg naar Huy. Marcel Rözer kende ik al via Topsport Gelderland. Hij heeft mij geinterviewd voor de documentaire. Hij schrijft o.a. columns voor Topsport Gelderland en deze maand kom ik in zijn maandelijkse column voor, lees hier zijn column. Een maand eerder was ik bij Topsport Gelderland talent van de maand: “Annemiek van Vleuten: Beter laat dan nooit”, ook geschreven door Marcel Rözer.

Ze hebben niet alleen voor, tijdens en na de Waalse Pijl gefilmd, maar zijn ook een dag later bij mij thuis in Wageningen geweest. Ik mocht vooral niet opruimen. 😉 Ik ben benieuwd naar het resultaat! De documentaire wordt in twee keer uitgezonden, op maandag 23 en 30 mei op TV Gelderland van 18.20 uur en daarna elk uur herhaald. Zie hier de aankondiging op de site van TV Gelderland. Het gedeelte waar in ik te zien wordt uitgezonden op maandag 23 mei.

Op maandag 18 april zat ik in de “hoofdpartij” van het TV programma “Sparren” van TV Gelderland met Carry en Evert ten Napel. Dit programma is hier terug te kijken.

Gepost door: Annemiek op maandag 23 mei 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten