zaterdag 19 april 2014

19 april tafelgast bij NOS programma: ‘NOS Fietsfeest in Limburg’

Vanaf de Cauberg doet de NOS dit jaar voor het eerst verslag van de Amster Gold Race voor toerfietsers. Herman van der Zandt presenteert het programma en ik ben uitgenodigd om samen met o.a. Bert Wagendorp aan tafel plaats te nemen tijdens de uitzending.

Vooraf ga ik zelf ook nog even mijn benen ‘losfietsen’ voor de Ronde van Gelderland zondag en de sfeer proeven tussen de 12000 toerfietsers die de route fietsen door Zuid-Limburg. Wat zou het gaaf zijn als we daar volgend jaar ook zouden mogen strijden tijdens de vierde Amstel Gold Race voor vrouwen (in 2001, 2002 en 2003 werd de wedstrijd ook voor vrouwen georganiseerd). Ik hoop altijd nog dat de organisatie van de Gold Race het voorbeeld van andere koersen gaat volgen en ook een vrouweneditie wil gaan organiseren!

Naast de verkenning ga ik oud-huisgenoot Marcel van den Aker proberen op te zoeken. Hij gaat voor het experiment: 200 km fietsen zonder te trainen. 😉 Ik ga hem een stukje supporteren, als hij er al 130 kilometer op heeft zitten… De uitzending is terug te zien via uitzending gemist.

NOS Fietsfeest in Valkenburg
16.52-17.53 uur, Nederland 1
Presentatie: Herman van der Zandt

Gepost door: Annemiek op zaterdag 19 april 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten

maandag 8 januari 2024

Fiets met me mee in het fantastisch mooie Colombia!

vrijdag 8 december 2023

Laatste zolderopruiming groot succes

© Annemiek van Vleuten